Informații Livrare

Livrarea Produselor se face prin curierat rapid, în toată țara, la adresa furnizată de Utilizator în momentul realizării comenzii.

Utilizatorul trebuie să furnizeze în momentul plasării comenzii adresele de facturare și de livrare complete și corecte.

Termenul de livrare este de maxim 3 zile lucrătoare de la data la care Utilizatorul primește prin e-mail factura – în cazul plății în sistem ramburs, sau de la data la care Utilizatorul trimite Societății confirmarea plății facturii – în cazul plății prin transfer Internet Banking ori prin card.

Societatea va face tot posibilul pentru efectuarea livrării în termen de 3 zile lucrătoare de la data menționată în paragraful anterior. Totuși, nu suntem responsabili de întârzierile de livrare ce au fost provocate de către un terț sau de o cauză imprevizibilă.

Comenzile transmise până la ora 13:00 vor fi procesate în aceeași zi, cu termen de livrare de  maximum 3 zile lucrătoare.

Utilizatorul are dreptul și obligația de a verifica coletul primit în prezența agentului curierului. În cazul în care se constată deteriorări de orice natură a produselor sau produse lipsă din colet, se va întocmi un proces-verbal care se va semna atât de către utilizator, cât și de curier, iar coletul va fi returnat pe cheltuiala Societății. În urma returului se vor trimite din nou produsele comandate sau utilizatorul va fi despăgubit cu suma aferentă comenzii respective.