Termeni și Condiții

Pentru folosirea în bune condiții a site-ului www.tradizan.ro (denumit în continuare ”Site-ul”), vă recomandăm citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de utilizare (denumite în continuare „Termeni și Condiții”). Accesarea Site-ului și folosirea aplicațiilor sale implică acceptarea acestor Termeni și Condiții, având valoare contractuala deplină.

CONCRETO HOME S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica acest document fără o notificare prealabilă sau ulterioară. Versiunea actuală poate fi citită accesând link-ul „Termeni și Condiții” din partea de jos a paginilor Site-ului.

1.Despre noi

Site-ul este oferit de  S.C. CONCRETO HOME S.R.L. cu sediul social în Zalau, str. Torentului, nr. 18, bl. T 12,   et. 1, ap. 6, judetul Sălaj, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Sălaj sub nr. J31/340/10.06.2021, cod fiscal RO 44414640, denumită în cele ce urmează „Societatea”.

Mijloacele prin care ne puteți contacta sunt următoarele:

 • Prin poștă, la adresa de corespondență: str. Torentului, nr. 18, bl. T 12,   et. 1, ap. 6, Zalau, judetul Sălaj, cod poștal: 450118;
 • Prin e-mail la adresa: tradizan@gmail.com, pentru întrebări referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plată și de livrare, informații despre produse, sesizări;
 • Prin telefon la numărul: +40 771 075 442

2.Despre Site și Produse

Prin intermediul Site-ului este oferit utilizatorilor un serviciu e-Commerce prin care pot intra în posesia produselor afișate, comercializate de catre CONCRETO HOME S.R.L. (denumite în cele ce urmează „Produsele”). Achiziția acestora se face pe baza comenzilor primite prin Site sau prin e-mail.

Produsele includ: articole din lemn de maslin, din ceramica, din lana, din fibra vegetala, din bumbac.

Termenul de garantie este de 24 luni, conform legislației în vigoare.

 1. Proprietatea intelectuală

Societatea și colaboratorii/partenerii săi sunt titularii drepturilor de proprietate intelectuală asupra conținutului Site-ului, incluzând, dar fără a se limita la articole, texte, design, fotografii, imagini, muzică, clipuri audio și video, software, mărci, modele și desene industriale, precum și orice alt material având legătura cu Site-ul, serviciile, produsele și tarifele aferente, trimis sau furnizat utilizatorilor prin e-mail sau  în orice altă modalitate (denumit în continuare „Conținutul”). De aceea, este interzisă orice utilizare a Conținutului fără acordul prealabil scris din partea Societății și/sau al colaboratorilor/partenerilor săi.

 1. Prețurile

Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile Produselor afișate pe Site reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA, la care se adaugă costurile de livrare prin curierat rapid, după caz. Acestea pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau ulterioară.

Taxa aferentă metodei de plată selectată este 0 lei pentru plata prin Internet Banking ori cu cardul.

Taxa de transport curierat, atat in tara cat si in afara tarii.

 1. Procedura de cumpărare

Pentru a cumpăra și a intra în posesia Produselor este necesară parcurgerea următoarelor etape:

 • alegerea și comandarea Produselor;
 • efectuarea plății Produselor;
 • livrarea Produselor
 1. Înregistrarea ca Utilizator

Site-ul poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site).

Pentru a beneficia, însă, de anumite servicii oferite de Site, precum achiziționarea produselor afișate sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (denumit în continuare „Utilizatorul”). Înregistrarea presupune acceptarea prealabilă de către dumneavoastră a Termenilor și Condițiilor și a Politicii de Confidențialitate. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și Societate.

Întrucât prevederile Termenilor și Condițiilor și ale Politicii de Confidențialitate pot fi modificate, vă rugăm să le revedeți înainte de fiecare folosire a serviciilor Site-ului. În cazul în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile oferite prin Site.

Folosind acest Site, sunteți responsabil cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dumneavoastră de Utilizator și pentru toate operațiunile efectuate din respectivul cont.

 1. Datele personale

Înregistrarea ca Utilizator presupune completarea unui formular cu date personale, precum numele, prenumele și adresa de e-mail, care să permită identificarea dumneavoastră. Pentru a lua cunoștință de informațiile colectate prin intermediul Site-ului, de modul în care sunt folosite, precum și de drepturile cu privire la protejarea intimității dumneavoastră, vă rugam să accesați pagina în care vă este prezentată Politica de Confidențialitate.

 1. Comanda

Utilizatorul care dorește achiziționarea unui produs îl poate adăuga în coșul de cumpărături.

Dacă Utilizatorul este de acord cu prețurile Produselor și costurile aferente transportului acestora, anunțate pe Site, poate să introducă datele de livrare și de facturare, urmând să fie direcționat spre o pagină ce permite confirmarea comenzii.

După expedierea comenzii, Utilizatorul va primi prin e-mail confirmarea preluării comenzii, iar ulterior un e-mail cu factura aferentă. Costul final va conține prețul Produselor comandate cu TVA inclus și , după caz, prețul livrării (taxa de curierat). 

 1. Plata

Plata se poate efectua prin următoarele modalități:

– numerar, în sistem ramburs (plata la primirea coletului, în lei, integral);

– prin transfer bancar direct;

– online prin card.

 Dacă a fost aleasă metoda de plată Internet Banking ori prin card, după primirea prin e-mail a facturii cu toate datele privitoare la comandă, va trebui efectuată plata.

În procesul efectuării plății prin Internet Banking, trebuie să se menționeze la secțiunea „Detalii de plată a ordinului de plată” numărul facturii primite prin e-mail. După efectuarea plății prin Internet Banking, avem rugămintea să ni se trimită confirmarea la adresa tradizan@gmail.com, în maximum 24 de ore.

Costul final conține prețul produselor comandate cu TVA inclus, plus prețul livrării (taxa de curierat)

 1. Livrarea

Livrarea Produselor se face prin curierat rapid, în toată țara, la adresa furnizată de Utilizator în momentul realizării comenzii.

Utilizatorul trebuie să furnizeze în momentul plasării comenzii adresele de facturare și de livrare complete și corecte.

Termenul de livrare este de maxim 3 zile lucrătoare de la data la care Utilizatorul primește prin e-mail factura – în cazul plății în sistem ramburs, sau de la data la care Utilizatorul trimite Societății confirmarea plății facturii – în cazul plății prin transfer Internet Banking ori prin card.

Societatea va face tot posibilul pentru efectuarea livrării în termen de 3 zile lucrătoare de la data menționată în paragraful anterior. Totuși, nu suntem responsabili de întârzierile de livrare ce au fost provocate de către un terț sau de o cauză imprevizibilă.

Comenzile transmise până la ora 13:00 vor fi procesate în aceeași zi, cu termen de livrare de  maximum 3 zile lucrătoare.

Utilizatorul are dreptul și obligația de a verifica coletul primit în prezența agentului curierului. În cazul în care se constată deteriorări de orice natură a produselor sau produse lipsă din colet, se va întocmi un proces-verbal care se va semna atât de către utilizator, cât și de curier, iar coletul va fi returnat pe cheltuiala Societății. În urma returului se vor trimite din nou produsele comandate sau utilizatorul va fi despăgubit cu suma aferentă comenzii respective.

 1. Politica de returnare

Utilizatorul are dreptul să notifice în scris Societății că renunță la cumpărare, fără penalitate și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului, în conformitate cu dispozițiile Ordonanței de Urgenta nr. 34/2014. Exercitarea dreptului de retragere trebuie să fie neechivocă și  comunicată Societății prin scrisoare trimisă prin poștă sau prin e-mail.

În cazul în care înțelege să exercite acest drept, Utilizatorul are obligația de a returna produsul cumpărat în starea în care a fost livrat, în ambalajul original, nedeteriorat, sigilat, pe cheltuiala sa, numai prin curierat rapid catre Societate.

În cazul retragerii, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la Utilizator, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că Utilizatorul a ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia de retragere din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care Utilizatorul și-a exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Societatea poate amâna rambursarea până la data la care primește înapoi Produsele sau până la momentul la care i s-a furnizat dovada returnării Produselor, fiind valabilă data cea mai apropiată.  Returnarea trebuie efectuată în decurs de maximum 14 zile de la data la care Societății i s-a comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă Produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Orice relație contractuală între Societate și Utilizator încetează după 14 zile de la livrarea Produselor în cazul neexercitării dreptului de retragere sau la expirarea termenului de 14 zile de la comunicarea deciziei de retragere dacă nu sunt returnate Produsele în condițiile menționate anterior, respectiv la data rambursării prețului de către Societate în situația exercitării dreptului de retragere cu respectarea termenilor de mai sus și a prevederilor legale aplicabile.

 1. Forța Majoră și răspunderea contractuală

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, executarea parțială sau necorespunzătoare, precum și pentru neexecutarea la termen, dacă este cauzată de un eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și inevitabil.

Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii, respectivul eveniment nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte daune-interese.

Societatea și colaboratorii/partenerii săi nu răspund pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat, în timpul utilizării Site-ului și a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilității utilizării acestora. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic al Societății, lipsa funcționarii conexiunii la internet și telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele Site-ului, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația română în vigoare.

Serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului sunt guvernate de dispozițiile legilor române aplicabile în vigoare.

În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul Societății. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiul respectiv se va supune rezolvării instanțelor judecătorești competente de la sediul Societății.

 1. Publicitatea

Societatea poate afișa în paginile Site-ului reclame la Produsele din oferta sa. Prin utilizarea Site-ului și prin acceptarea Termenilor și Condițiilor și a Politicii de confidențialitate, vă exprimați în mod direct acordul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

 1. Modificări si Recomandări

Societatea își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și informațiilor despre Produsele prezente pe Site, de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vânzarea de Produse, fără o înștiințare prealabilă.

Informațiile despre Produsele prezente pe Site și fotografiile aferente  au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală,  putând exista diferențe între acestea din urmă și produs.

Înaintea achiziționării oricărui produs comercializat pe Site, este recomandat să citiți cu atenție informațiile de folosire a produsului respectiv